2020. szeptember 25., péntek

Figyelem!


 Kedves Klienseim, Kedves Ügyfeleim!


Aki járt már nálam, tudja, hogy minden esetben vagy a művészetterápiás/mediációs ülés utolsó perceiben, vagy írásban (főleg e-Mailben) egyeztetünk időpontot, jóval az ülés kijelölt időpontja előtt. A legelső alkalommal, amikor mindenek előtt a Bejelentkező lapot kitöltjük, megbeszéljük az időpontfoglalás és -lemondás eseteit, lehetőségeit és következményeit. (A blog "Díjazás" oldalán is olvasható ez.) Természetesen ennek megfelelően bárki lemondhatja, vagy kérhet új időpontot, így azt átadhatom másnak, aki már régóta vár egy, abban az idősávban lévő szabad időpontra. Amennyiben a lemondást nem jelzik, vagy csak az utolsó pillanatban és még akkor sem vállalva a felelősséget a megbeszélt és a megegyezett szabályok szerint, az a felém való felelőtlen viselkedésre, tiszteletlenségre mutat.

Kérek mindenkit, hogy tiszteljék a másik kliens igényét, terapeutájuk, segítőjük idejét és munkáját azzal, hogy a bejelentkezéskor kötött szóbeli, illetve írásbeli szerződéshez tartják magukat, betartják azt, megbecsülik munkámat tiszteletükkel. Köszönöm az időpontra várók és a magam nevében, ha figyelmüket a közös munkára, egymás segítésére fókuszálják ezáltal is.

Ezúton hívom fel a figyelmüket arra a változásra is, hogy a mai naptól (2020.09.25.) kezdve a terápiás ülések mindenkor 50 (-60) percesek, ahogy az a Bejelentkezőlapon, a szerződésünkben is áll. Az idősávok hosszabbítása, bővítése ezentúl nem lehetséges. A lehetőségekről itt, a linkre kattintva olvashat.

Minden alkalom az Önök és a saját védelmem érdekében a Covid-19 okozta helyzet miatt kizárólag és csakis online, legfőképpen skype-on történik. Az idősebb, szépkorú, illetve a daganatos megbetegedéssel küzdők védelmét kérem, tartsuk tiszteletben.


Megértésüket kérem.

Tisztelettel: 

Bozzay Cecília

Komplex művészeti terapeuta

Mentálhigiénés szakember-jelölt

Német műv.ter. tanító

Családi és párkapcsolati mediátor



"A bejelentkezéssel tudomásul veszi az ügyfél/klienshogy

    - az alkalmak előre egyeztetett időpontban vannak, 
    - amelyet személyesen az előző ülésen, vagy írásban, e-Mailben rögzítenek a terapeutával,
    - amelyek 50percesek,
    - amely időpontban a kliens megjelenik személyesen, vagy online skype-on, messengeren.
Lemondás esetén
    -a megbeszélt időpont előtt 24 órával, vagy azon belül a lemondásra kerülő alkalmat 100%-ban,
    - a megbeszélt időpont előtt 24-72 órával lemondásra kerülő alkalmat 50%-ban téríteni köteles kliens/ügyfél a terapeuta részére. 
A megadott időpontok pontosan és teljes egészében a kliens/ügyfél részére fenntartott idősávok. Késés esetén is ez az idősáv áll rendelkezésre, annak meghosszabbítása, vagy megrövidítése nem lehetséges.
Az alkalmak mindig az előre egyeztetett helyen/online csatornán vannak megtartva.
A megbeszélt alkalmak heti rendszerességgel értendők.
Kapcsolattartás a terapeutával: e-Mailben: bozzay.cecilia@gmail.com (bejelentkezés, időpontegyeztetés céljából, illetve személyesen a saját terápiás idősávokban.
A terapeuta teljes titoktartással tartozik kliense/ügyfele felé.
A terapeutát a titoktartás alól az ön-/közveszélyes, más ellen irányuló károsító cselekedet szándéka felmenti és rendőri, valamint kórházi jelentési kötelezettséggel bír."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése